The Apprentice Sverige

Ja, så är nyheten ute! Jag är en av de 12 entreprenörer som tävlar i den första svenska upplagan någonsin av The Apprentice, i vad som alltså blir The Apprentice Sverige 2022.

De 12 deltagarna i The Apprentice Sverige

Det är nästan ett år sedan första samtalet kom från castingansvarige, som frågade om jag inte skulle söka. Spontant var svaret NEJ, hur mycket jag än lever för entreprenörskapet och företagandet. Min tvekan berodde såklart på TV-kamerorna och att lägga mitt ”liv” i händerna på produktionsbolaget. Ännu en gång.

Men efter både samtal och tankar fram och tillbaka, blev det trots allt ett ganska självklart beslut. Sedan 2017 har Wangari varit mitt kall, hela mitt arbetsliv och stora delar av den ”fritid” som andra har. Jag är skyldig mig själv, min familj och det team som finns i företaget att göra vad jag kan! Detta är en unik möjlighet, jag förstår ju det.

Onsdagen 9/3 kl. 21.00 sänds första avsnittet på TV4. 12 förhoppningsfulla entreprenörer tävlar om en miljoninvestering från Gunilla von Platen. Utmaningar inom förhandlingsteknik, marknadsföring och contentskapande väntar. Det blir skratt, tårar och en enorm glöd hos alla deltagare.

Snart kör vi. Kul att du hänger med!

%d bloggare gillar detta: