Om

Hej! Jag är glad att du är här. Kanske är det för att du vill veta mer om mig som deltagare i The Apprentice Sverige, som sänds i TV4 våren 2022. Kanske har vi jobbat ihop tidigare. Eller så letar du efter ett samarbete med fokus på social hållbarhet. Oavsett vilket, så har du kommit rätt.

Runt världen

Jag ser livet som ett privilegium och ett äventyr. Min ovilja att stanna innanför de vardagliga ramarna har tagit mig till bostadsadresser i Paris, London och Miami. Till final i Expedition Robinson på SVT år 2000. Till världsarv och forskningsstationer med Postkodlotteriet i Australien år 2016. Och nu, som en av 12 deltagande entreprenörer i The Apprentice Sverige med Gunilla von Platen som ankare, i TV4 under våren 2022.

Syftesdrivet företagande

Framförallt är jag mamma och företagsledare. Jag har jobbat med varumärken och kommunikation i över 20 år nu. Jag startade mitt första företag år 2010. Men sedan 2017 dedikerar jag min tid, erfarenhet och engagemang åt det som kallas social impact. Alltså hur företagande och samhällsnytta går hand i hand, och hur varumärken kan hjälpa till att lösa världens problem samtidigt som de bygger lönsamhet.

Det är inte välgörenhet. Även om delarna hänger ihop. Företaget som jag äger och driver, heter Wangari. Vår mission är att hjälpa varumärken att jobba bättre, och mer, med social hållbarhet. Vår vision är att ALLA företag i hela världen ska uppvisa ett socialt engagemang, i ord och i handling. Vi finns för att hjälpa till med det.

Mitt ”why”

Med 20 års erfarenhet av samarbeten och sponsorskap, vill vi göra det lättare för ideella organisationer att synas i det kommersiella landskapet och få ekonomiskt stöd. Vi jobbar med en affärsmodell där 1/3 av intäkterna delas med dessa organisationer. Vi gör det enklare att göra mer – för fler.

Jag driver företag med hållbarhet som nav – för människor, vår värld och med en ekonomisk utveckling som bidrar till goda syften. Drivkraft och meningsfullhet går hand i hand, och som jag ser det är det vår skyldighet att stark hjälper svag. Som individer och som företag.

Boka

Vill du komma i kontakt med mig för att boka en föreläsning, ett samarbete eller om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt varumärke att bli starkare samtidigt som ni skapar samhällsnytta är du mer än välkommen att skicka ett mail här.

lindasvartvit

%d bloggare gillar detta: