Bara ord

Pendlar mellan att stänga blogg-appen för gott eller återgå med full kraft till en av de plattformar jag älskar allra mest. (Den här, dvs.)

En gång i tiden var Facebook faktiskt ett alternativ för texter, men nu känns det mest som att de tusentals kommersiella paketeringarna i flödet käkar upp allt annat. Och Instagram är ju kul och intressant, men ändå… inte så utförligt. Jag känner mig personligen begränsad av att bildmässigt innehåll behöver komma först där, när jag trivs bäst med orden.

Har alltid gjort det.

Medan jag fortsätter fundera på bloggens vara eller icke vara, kommer tre snabba:

  • Missa inte The Weeknds nya låt
  • Julen känns kul i år
  • Att dricka grönsaksjuicer är nog den bästa rutin jag infört (och hållit) i mitt liv, utöver intervallträning

Oavsett om du helst tänker i ord eller bilder så önskar jag dig en riktigt god natt.

%d bloggare gillar detta: