Revansch eller inte

Drivs inte av att bevisa andra fel, utan istället att göra dig själv rättvisa ✨

För det är ju så enkelt. Om ditt driv kommer ifrån av att platta till en gammal kritiker eller överbevisa någon som inte trodde på dig eller din idé, så lägger du bränslet utanför dig själv. Någon annans åsikt får större makt i ditt liv än din egen. Vad händer då när målet är nått? Och vem kämpar du för?

Försök istället att använda andras tvivel för att trycktesta din egen motivation (och kanske affärsplan). Lyssna på motargument och jobba för att bli ännu starkare. Vässa det som behöver bli skarpare. Gör dig själv en tjänst genom att sätta din egen drivkraft i första hand, och se tvivlare som fullt nödvändiga för att du ska kunna utvecklas 🙏🏼

Den här söndagen blickar jag tillbaka på den bästa veckan i Wangaris tvååriga historia. Det har tagit längre tid än jag trodde, men drömmar går att förverkliga. Inte på ett enda sätt är känslan ”vad var det jag sa”, utan bara genuin tacksamhet, glädje och äntligen lättnad över att det finns fler som tror på samma sorts värdeskapande och syfte som vi! 😍💪🏼

Äg dina egna drivkrafter så blir din företagsresa mer hållbar, långsiktig och tålig för motgångar. Positiva målbilder, inte negativt laddade, tar fram glädjen i jobbet varje dag!

%d bloggare gillar detta: