Inte ensam

Sanningen är att du måste kunna tro på dig själv, speciellt i början när det kanske känns som att ingen annan gör det. För att starta och driva företag behöver du kraften att stå stark genom tystnad, motvind och alla nej som kommer i din väg. Särskilt om du är ensam grundare av företaget. Kanske också extra mycket om du är kvinna, i alla fall om man ska tro på statistiken.

Till varje pris behöver du förmågan att kunna särskilja motgångar från övertygelse och positiv utveckling. De krigar inte om utrymmet – båda är en naturlig del av resan. Lägg fokus på projekten som skapar värde för många. Ta med dig energin från möten som flyter. Lyssna på de kunder och människor i din närhet som ser styrkorna, som förstår vad ni kan göra tillsammans och som har samma gränslösa tro på vad som är möjligt när man ger allt och lite till. Ni blir flera med tiden, och den känslan är oslagbar. Du är inte ensam.

%d bloggare gillar detta: