Insikter på 50

50 dagar in på det nya året är det en insikt som betytt extra mycket för mig. Kanske är den också av värde för dig.

”Underskatta aldrig din målgrupp.”

Rädslan för en komplicerad affärsplan, fördröjde mina beslut och hämmade vår organisation i mitten av förra året. ”Att erbjuda både fysiska produkter och tjänster inom marknadsföring kommer kanske att skapa otydlighet?” Trots att hjärtat redan visste, envisades jag med att vara överdrivet rationell.

Sedan fick samma hjärta visa vägen. Tillsammans med råd och support från människor i min omgivning, ni vet vilka ni är. Tack för knuffen!

Under 50 dagar av möten och presentationer har jag blivit motbevisad gång på gång på gång. Det är tydligen inte alls svårt att förstå ett tvådelat erbjudande. Tvärtom tycks det vara enklare och mer relevant i ”alla” samarbetsdiskussioner, att detta ses som en usp. Jahapp…

Lär av mina lärdomar. Förutsätt inte att något är för krångligt innan du ens provat att dra det hela vägen. Försök inte få tyst på hjärtat, det sitter inne med så många svar. Och framförallt bär det den där kraften som gör att ni orkar välja den oplogade banan, för att nå de där målen som betyder mycket för många.

Olikheterna skapar helheten ihop 💞 Det är rätt logiskt ändå.

%d bloggare gillar detta: