Prioritera och hitta skärpan

För två månader sedan var jag och företaget inte i en positiv fas. Vi hade tagit kostnader för produkter och produktion, hade inga direkta medel till marknadsföring och jag bestämde mig för att släppa alla ”borde” för att lösa problemet.

Jag har aldrig varit i en så tuff situation som entreprenör. Mina vanliga peppcitat kändes mest som flinande hån i sammanhanget. ”See the good” är inte helt enkelt när marginalerna är små och klockan tickar snabbt.

I detta tog jag beslutet att satsa jämnt fördelat på båda benen i vår affärsmodell, trots begränsade resurser. Öppnade för samarbeten med spännande varumärken och nyttjade erfarenheten av att rådge kring strategiska allianser. Så tog både produktförsäljning och tjänstedelen fart. Idag kan jag säga att vi vänt kurvan och fått en stark start på 2019.

Jag är glad och tacksam! TACK till dig som vågar gå hela vägen för att skapa förändring. Med mod att ta nya beslut. Heja dig som sliter med en dåres envishet för att få din dröm att flyga. Ensam är stark när det behövs, men tillsammans är alltid starkare. Tro på din kraft när det är avgörande. Ibland är lösningen att jobba bredare för att hitta skärpan. Håll ut om det känns tungt, för snart är det många fler som ser värdet i ert erbjudande!

%d bloggare gillar detta: