Ny kollektion ute

Den här kollektionen är till dig som vägrar ge vika inför oddsen. Som står stark genom stormar och svek. Till dig som reser dig från tårarna på badrumsgolvet, bestämd att ta ännu ett steg. Den är till dig som finns där alldeles bredvid, tryggast i världen när marken skakar. Den är till kärlek, vänskap, evighetsstarka förbindelser och äkta känslor. De som måste få finnas, som gör allting verkligt och som inga algoritmer i världen nånsin rår på.

”Feed my flame” är en kollektion scarves och pocket-squares, för både kvinnor och män och hen. För varje såld produkt går 50 SEK till Ung Cancer. Det finns människor som alltid kommer att tro att allting är möjligt, så länge vi jobbar tillsammans. Jag är stolt över att Wangari existerar med missionen att stötta precis dem.

Tack för att du finns!

%d bloggare gillar detta: