Hej kollega

När Sveriges främsta näringslivskvinna förra året, kliver in i rummet med sitt nya varumärke. Vad händer då?

När man fått samma fråga tre gånger på en dag, åker svaret upp i bloggen.

Det folk undrar över, är hur ett helt nytt, oetablerat varumärke som Wangari Sthlm kommer att klara inträdet på scarfmarknaden av bjässen som äger flera kanaler och driver ett skönhets- och techimperium redan. (Alltså inte Amazon, det är en separat fråga.) Jag vet inte vad som kommer att ske, men hur jag tänker och länge har tänkt:

Det finns inte bara plats för en eller två (särskilt när det gäller kvinnor och företagande). Det finns plats för flera. När människor anstränger sig och skapar nya möjligheter, ökar utrymmet och tratten vidgas. För alla. Den smalnar inte av.

Wangari finns inte för att försöka äga allt utrymme eller slåss om gillande. Det här är drömmen och verkligheten i att tillföra värde för alla som v-i-l-l.

För oss på Wangari är produkterna bara en del av vad vi gör. De, tillsammans med våra tjänster och plattformar, är resultatet av en syftesdriven mission. Vi skapar social impact genom att sponsra små ideella organisationer i deras arbete för samhälle, individer, djur och natur.

Grymma ”konkurrenter” ingjuter mod och höjer mål. För mig är det inget annat än inspiration.

Igår, idag och imorgon kommer jag och teamet att fortsätta ge 110% för vår uppgift. Med kärlek.

%d bloggare gillar detta: