Black Friday, eller?

Den senaste veckan har min inkorg svämmat över av budskap inför Black Friday. Inte bara i form av potentiell konsument, utan också som varumärkesägare. ”Hur maxar DU din försäljning på fredag, missa inte köpfesten, nu slår vi rekord!!”

Tro mig. Är det något jag vill så är det att våra produkter ska sälja. Jag vill att min organisation ska känna trygghet. Vi ska klara den magiska treårsvallen. Jag är bara inte så intresserad av att ”MAXA” något annat än fokus på framtiden, världen våra barn ska växa upp i och att sätta ljus på allt positivt som sker i det tysta.

Vi hör om utrotningshoten och hopplösheten, men runt omkring oss finns människor som åtgärdar och förändrar. Wangari lever och dör med viljan att lyfta fram dessa personer, organisationer och positiva berättelser. Inget kan ändra på det.

Jag antar att vi inte säljer så värst många produkter idag. Faktum är att det inte ens känns viktigt. Just nu är det enda jag bryr mig om att bygga en verksamhet med grundmurade värderingar och en okuvlig övertygelse om att kunna stå för det vi är. I motgång och medgång. Vi vill göra skillnad för dem som behöver. Wildhood behöver vårt stöd. Och du kan göra stor skillnad med bara ett klick, om du besöker dem på https://www.wildhood.org

Ge inte upp det du tror på – ge av den kraft du har! Oavsett vilken färg det är på dagen.

%d bloggare gillar detta: