Tack för igår!

På Clarion Sign genomfördes igår Sveriges första Women’s Entrepreneurship Day någonsin. Under 12 magiska timmar lyssnade vi till intressanta och värdefulla samtal om tillväxtresor, finansieringsalternativ och personliga drivkrafter.

Både kända och mindre kända namn, alla med intressanta poänger. Jag är så tacksam att få möjlighet att finnas i de här sammanhangen och inse att nej, jag är inte ensam. Även om det ibland, i ärlighetens namn, känns lite ensamt att äga och strategiskt driva Wangari Sthlm själv. (Missta inte detta för att inte se eller lägga vikt vid vårt team – det är en annan fråga. Avgörande, stimulerande och alltid viktig!)

Samtalen fortsatte till efter 22, och jag blev både förvånad och hedrad över att flera kvinnor kom fram och berättade att de följer vår utveckling via Instagram och poddar. Det ger energi när kraften behöver fyllas på, och inspiration när blodet behöver en boost av fräscht syre. TACK!

%d bloggare gillar detta: