Strömlöst

Bakom Instagrams rutor döljer sig verkliga liv. Riktiga människor i växlande verkligheter, så som de alltid sett ut innan filtren kom och förskönade allt det vi visar.

Den här sommaren har varit ett gytter av hårt jobb, få andningspauser, pressade föräldrar och tålmodiga barn. Det har knappast varit en vacker liten berättelse. Kanske en av de jobbigaste i livet. Men när det vänder, då vill man berätta. Att det blir bättre, finare, och att saker blir starkare när de utsätts för tryck. Att relationer fördjupas när de testas. Att affärer blomstrar ännu mer efter stormar, torka och regn.

Att vi människor finns där för varandra, och att dessa människor är viktigare än allt. När strömmen går, var säker på att du värnat om sånt som överlever ändå, längs den vindlande vägen mot målen.

%d bloggare gillar detta: