Vem vinner

Idag är en stor dag. I det lilla. Wangari har sitt första samarbete, med ett team kvinnor som brinner för business och att drömma stort. Samt att agera på det – förstås. De gör en tävling med vår produkt.

Hos @businessanddreams på Instagram kommenteras inlägget flitigt, kvinnor feedbackar på våra produkter och vilken färg de önskar vinna. Samtidigt beskriver de vilket område i världen de skulle vilja förbättra. Jag drunknar i positiv energi, fylls av så mycket hopp på både micro- och makronivå.

Det är inte de stora besluten som kommer att leda till hållbar förändring. Till den framtid vi önskar. Det är många människors aktiva val och små handlingar varje dag, som skapar resultaten. Vinnaren är den som fortsätter försöka, som orkar hålla ut. Som ser mål och medel tydligare än viljan att vila. Som tror att det går!

Att läsa främlingars kommentarer om det vi bygger, är mer värt än alla lönebesked i världen. Det ger insikter och oändlig inspiration till fortsatt slit. För slitigt är det. Positivt och givande. Inte alltid smärtfritt, men idag vet jag varför jag aldrig ger upp.

Business. And dreams. För alltid.

%d bloggare gillar detta: