Pride ju

Ibland, t ex på LinkedIn eller i Stockholms affärsliv, är det lätt att tro att ”hela världen” är stöttande, inkluderande och att det är alldeles självklart att ha ett öppet mindset och en positiv attityd.

Men så är det ju inte. Tyvärr. Det finns platser och grupper som snävar av världsbilder och får andra att tvivla på sina drömmar, mål eller blotta existens. Det finns missunnsamhet och krokben. Även om de känns långt borta från där vi är, just här.

Låt oss påminna oss om hur viktigt det är att sprida positiva budskap, hopp och handlingskraft. Att inte bara våga tro på det fina, utan alltid jobba för det. Att genom våra val och aktiviteter, visa barn och ungdomar (och vuxna likväl) att framtiden är ljus och den tillhör alla!

Det låter alltid lika klyschigt att snacka om kärlek och respekt som drivkrafter, men det är ju så mycket bättre än det motsatta. Och kanske viktigare än någonsin nu ❤️🌈🌍

%d bloggare gillar detta: