Äntligen samlad

För första gången i livet känner jag att alla delarna jobbar åt samma håll. Det skriver jag alltså vid 40 års ålder. Mitt hjärta, mina intressen, drivkrafter, privat- och yrkesliv konkurrerar inte om utrymmet, eller behöver kompensera upp för varandra. Istället länkas de ihop ur ett syfte, till klara mål.

Om den uppmärksamme undrar varför jag plötsligt är mer aktiv på Instagram eller skriver längre inlägg i andra sociala medier så är det på grund av detta budskap: Ge ALDRIG upp på den du är eller du vill åstadkomma, även om det känns nästan omöjligt när du trampat snett, missat en chans eller hamnat på ett sidospår. Låt ingen annan få definiera vem du ska vara. För första gången på 20 år vågar jag stå för min tro på att världen går att förändra, och att vi alla har kraften att göra det möjligt. I det lilla, eller så stort som vi önskar.

Varumärket vi skapat (http://www.wangaristhlm.com) är inte ett projekt, inte en idé. Det är resultatet av 40 års andetag, misstag, nya krafttag och hjärtslag. Nu hänger allt ihop. Tacksamheten för det, är större än allt ❤️

%d bloggare gillar detta: