Du kan!

Det här är ”min” produkt, jag håller den i min hand nu. Din ser helt annorlunda ut. Kanske är den abstrakt eller 100% digital. Kanske är den ännu mest en otydlig vision. Bara ett frö som knappt börjat gro.

Det här är till dig som bär på levande drömmar i en tryggt etablerad tillvaro. Som undrar om du kan, vågar och kommer att orka. Det här är till dig som funderar på när något egentligen är för sent, och vilka risker som är värda att ta när du har fler än dig själv att tänka på. Som hör att andra säger ”varför äventyra allt du byggt upp” – men vet att svaret talar sitt tydliga språk där inuti: För att jag måste.

Det kommer månader av tvivel och dagar av halleluja. Tärande oro och bubblande eufori. Relationer som slits och stärks på samma gång. Självförakt (”vad fan håller jag på med!?”) blandat med den tysta, starka stoltheten i att fullt ut följa ett kall.

För plötsligt en dag har du trafik till dina kanaler, din butik. Någon betalar för det ”du” skapat. Nästa dag två, dagen efter ännu fler… Riktiga människor som gillar det ni gör, så mycket att försäljningen tar fart. Total tacksamhet.

Det här är till dig som känner dig träffad. Du vet att vi kan göra det. Vara med och forma den där framtiden vi drömmer om. Solidarisk, tillåtande och handlingskraftig. Det är fullt möjligt. Vi gör det, var för sig och tillsammans! Du kan. Vi kan ❤️🌍

%d bloggare gillar detta: