Premiärdagen – nu kör vi!

Att säga att The Apprentice Sverige hamnat i skuggan av andra tankar de senaste veckorna är en underdrift. Men nu är premiärdagen här, och för ett halvår sedan bestämde jag mig för att ge mig in i äventyret med glädje, mod och målmedvetenhet. Jag fick möta dedikerade och passionerade människor; andra entreprenörer, fotografer, ljudansvariga, inslagsproducenter, redaktörer och administratörer. Samt den lysande stjärnan Gunilla von Platen och hennes sidekicks Jacob och Katarina. För det är jag både tacksam och stolt. För dessa människor vill jag såklart att programmet ska bli en succé.

Artikel i Sundsvalls Tidning idag

För det här handlar ju inte om mig. Det handlar om drömmar, mål och visioner. Ett företag som jag offrat mycket för, men tro inte att jag säger det med negativ klang. Wangari och vårt team, våra kunder och vår utveckling är mitt kall! Vår mission är att bygga varumärken med social hållbarhet som grund, och vi vill göra det möjligt för ideella organisationer att nå ut längre och samla in mer pengar. DET är mitt fokus. Det är anledningen till mitt deltagande. För mig är det inte tv-nöje, men jag är glad om andra människor får lite underhållning av det vi gör. Särskilt just nu.

Min kollega Sara delar sina tankar om Wangari

Ikväll kl 21.00 på TV4, och på TV4 Play. Hoppas vi ses där!

%d bloggare gillar detta: