Tankar, ord och fjärilar i magen

Var får orden plats? I dagens sociala medie-landskap finns hundra kanaler men ingen av dem är utformad för längre meningar. Bilder, videos och korta captions eller tweets… men ingenstans att tänka högt.

(Hör min ålder tala här :))

Hur som helst så har jag övervägt att släppa bloggandet för alltid. Stänga det här lilla rummet och gå vidare. Men jag älskar ju att skriva och tror att det är bra att ha en ventil. Och när jag för första gången på nästan ett år kollade in statistiken, så ser jag att ni fortfarande är flera hundra varje månad som kikar in här.

Bloggen är inte död, och det är inte min lust att dela med mig heller.

Återkommer med en uppdatering om vad som skett och vad som sker i mitt liv. Vad har hänt hos dig? Vi har precis släppt en ny och helt underbar kollektion sidenscarves hos https://www.wangaristhlm.com och har mycket att göra i vårt showroom.

The Sensitive/Strong, för Tjejzonen

En pandemi har rullat över världen sedan vi sist hördes och det lämnar ingen oberörd. Hösten är här och den är lika vacker som alltid.

Jag ser fram emot att återuppta vår kontakt.

%d bloggare gillar detta: