Min verklighet

Jag hade en dröm om att starta ett varumärke som betyder något, inte bara för mig. En konkret lösning, inspiration förstås, men ännu mera handlingskraft.

Nu är vi här. Wangari stänger det första hela verksamhetsåret med insikten om att vi gjorde’t tillsammans. Vi finns. Vi får bära fram budskap genom våra kanaler och produkter, som faktiskt gör skillnad i världen. Vi berättar historierna och lyfter fram människorna som formar framtiden genom sina olika verksamheter. Jag längtar tills januari, det finns mycket viktigt att uträtta.

Det många inte vet är att vi gärna gör nytta för DITT företag (oavsett storlek) på det sätt som passar ditt behov. Våra samarbetskoncept ger dig innehåll i text och bild, föreläsningar, event och delat värde – med en liten ideell organisation som viktigaste part. Det är ju de som bygger det vi andra drömmer om och hoppas på. En HÄRLIG framtid, en rättvis tillvaro, en hoppfull morgondag och respekt för allt levande ❤️🌍 Att hjälpa dem att nå ut genom kommunikation och samarbete, är mitt livs yrkeskall.

Hör av dig till mig på linda.haggkvist@wangaristudio.com om du känner igen dig och om ditt företag vill vara med och skapa förändring på riktigt.

* Bild: Wildhood Foundation, vår samarbetsorganisation för konceptet ”Critically Endangered”, hösten 2018.

%d bloggare gillar detta: