Jag har aldrig

Hur vågar en person som knappt kan logga in på en företagsserver, starta ett varumärke i en (för henne) ny bransch, där tekniken och de digitala strömningarna blir allt mer avgörande för utvecklingen?

Svaren är 1)TEAMET. Ingen är bäst på allt, men alla är bäst på något. Drivet är avgörande. Vilka är med i ditt lag, hur lirar ni ihop? Allting behöver inte finnas inhouse från start, bara insikterna existerar så kan lösningarna komma längs vägen. (Idag har vi startat upp med vår nya digitala partnerbyrå – glädjen i det alltså!)

2) Syftet, ditt VARFÖR. Om du känner igen dig i att den idé du har och den konkreta planen för att verkställa den, upptar alla dina tankar och drömmar en tid – så har du ditt kall. Om någonting känns uppenbart skevt i din omvärld (oavsett om det gäller samhälle eller kalsongkvalitet) och du kan se lösningen på problemet, så kommer du att fortsätta jaga den lösningen. Att vilja dela med dig av den! Då gör du vad som krävs. Låt inte ”jag har aldrig” stoppa dig!

När någonting känns tillräckligt viktigt blir mod sekundärt. Även den försiktige blir en äventyrare när den måste.

Du KAN, även om du inte kan allt 💓👊🏼

%d bloggare gillar detta: