Businesspodden Awards

We made it!!

Idag fick jag ett samtal jag faktiskt inte ens kunnat drömma om. Wangari har fått ett av SEB’s wildcards till Businesspodden Awards, i kategorin social impact.

Imorgon onsdag står jag på scenen inför nästan 3000 personer, bestående av fellow start-ups, investerare och några av Sveriges allra främsta entreprenörer i juryn och bland gästerna. Vi får 45 sekunder att presentera idén, verksamheten och nyttan. Jag känner mig nervös såklart, men trygg i att det här är en milstolpe som för alltid kommer att vara inskriven i historien om Wangari. Den som jag alltid bär inuti, och nu får dela med så många på samma gång.

Tack till teamet på Wangari, vänner och bekanta, tack nätverk och Businesspodden. Tack SEB! Jag ska göra det enda jag kan – mitt allra, allra bästa. För er, för oss och för att få fortsätta lyfta in ideella eldsjälar och organisationer i ett sammanhang där kapital och engagemang snurrar snabbt. Det finns utrymme att skapa både lönsamhet och ta ansvar för vår värld och gemenskap samtidigt. Det ska vi f-n visa, nu och varje dag framöver!

Tack för ert engagemang och stöd! ❤️

%d bloggare gillar detta: