Tusen järn!

Inte järn som i shots då asså, utan uppgifter att utföra.

Jag har a l d r i g tidigare varit med om dagar och arbetsveckor med så vitt skilda uppgifter. Rekryteringar blandas med byte av glödlampor som texter till annonser som förhandling med leverantörer som planering inför nästa kollektionsplåtning.

Denna entreprenörsresa skiljer sig i varenda del från när jag startade och drev kommunikationsbyrå i åtta år. Då var vi tre grundare och ägare, nu är det bara jag i den rollen. Då sålde ”jag” min tid och kunskap som konsult. Nu är det omvänt och jag driver ett varumärke. Då var sociala medier ett ”nödvändigt ont”, nu är det en grundbult i marknadsföringen.

Jag har aldrig varit lyckligare, varken i min yrkesidentitet eller privat. Ingenting är tryggt eller går på autopilot, men allting känns mer värdefullt än någonsin förut. Varje dag GÖR jag saker, LÄR mig saker, möter MÄNNISKOR och har siktet inställt på fullt nåbara MÅL. Jag är mer tacksam än någonsin tidigare, känner mig fri trots att så mycket – helt krasst – hänger på mig i allt det här.

Med drivkraft, prioriteringsförmåga och ett fantastiskt team runt omkring – så dröjer det inte länge innan Wangari tar nästa kliv. Grunderna är lagda och energin har aldrig varit starkare. Vi är redo och jag står stadigt i höstvindarna i år.

Det är lördag och jag njuter extra mycket av helgen när längtan till måndag också finns med på ett hörn. Tusen saker att göra, men vilja och ork till ändå mer. Ha en fortsatt fin helg!

%d bloggare gillar detta: