Att släppa garden

Det tog mig 8 år av företagande och en start-up av ett nytt varumärke att förstå det som ”alla sagt”:

Du kan vara hur duktig som helst på det du gör och din produkt eller tjänst kan vara fläckfri, men först när du öppnar upp om dig själv tillför du något som ingen annan kan göra.

Jag var alltid så envis och sa att sånt där säger man bara för att jämna ut eventuella tveksamheter kring det man levererar. Är jobbet tillräckligt bra, behövs inget lull. Jag hade fel såklart. Jag var nog bara skraj.

Sedan vi drog igång Wangari Sthlm har jag ”tvingats” berätta om mig själv och mina drivkrafter fler gånger än under hela mitt yrkesliv. Jag tycker fortfarande att det känns obekvämt och mycket mindre intressant än att lyssna till andra. Men… det ger oxå resultat. Att våga öppna upp i olika kanaler är det svåraste jag någonsin gjort – men plötsligt uppstår möten jag aldrig kunnat tro, och inbjudningar till samtalsforum som jag bara drömt om.

Så mitt råd till dig den här fredagen är INTE ”tro på dig själv” för det vet jag att du redan gör. Våga berätta (!) vad du brinner för, dela med dig av din historia och dina mål, så skapar du mer värde för andra. Människor är både mindre och mer intresserade än vad du tror, och du kommer garanterat att utvecklas längs vägen.

%d bloggare gillar detta: