Hon lever vidare

Jag träffade en speciell person idag, Kim Wall är hennes namn. Och mötet skedde via hennes mamma Ingrid, i ett sommarprat som träffar varje millimeter av mitt medvetande.

Ingrid berättar så rakt, så stolt och så oinlindat kärleksspäckat om Kims personlighet och kall. Jag fick lära känna en modig människa född 1987 med empati utöver det vanliga, kombinerat med styrkan att också agera utifrån det. Någon vars övertygelse om att vara en kraftfull röst för dem som ingen har, tog henne runt jorden och in i människors hjärtan. För att låta världen veta. För att öppna ögon och förändra bilder.

I sommarpratet segrar kärleken över uppgivenheten, det goda över det onda. Ingrid imponerar med en gränslös kraft och tydliga målbilder. Jag önskar att alla hör. Och jag lyssnar till Ingrids vilja om att låta Kim leva vidare medan annat får blekna. Härmed gör jag vad jag kan för att visa min tacksamhet.

Tack för glöden, tack för förebilderna, tack båda två för att ni ger så mycket mer än era ord.

Kim fortsätter att inspirera ❤️

%d bloggare gillar detta: