Partner som partner

Det är inte så att jag på daglig basis jobbar IHOP med min make. Men han är bra på siffror och detaljer, jag är det inte. Han har genom alla år varit ett av mina viktigaste bollplank. Och bortanför våra olikheter är vi extremt lika när det kommer till arbetsmoral, inställning och handling framför ord.

Så för snart ett år sedan, när jag påbörjade resan med Wangari Sthlm, erbjöd han sig att ta hand om företagets ekonomi. Utan debitering, men med stort engagemang hanterar han debit och kredit och ger ekonomistrategiska input. Jag är så tacksam för det.

Trots det skulle jag inte ge någon det direkta rådet att mixa styrelsefrågor med galonbralleissues. Det är omöjligt att hålla isär rollerna, allting flyter ihop (på gott och på ont), och det måste man verkligen gilla.

Jag gör det. Vi gör det. Men enkelt är det inte. Tur att det inte finns någon människa i hela världen jag hellre möter utmaningar med, än den som är min man.

%d bloggare gillar detta: