Göra skillnad

En del driver företag, blir mångmiljonärer och ägnar resten av sitt liv åt välgörenhet. En dröm som kan bli sann.

Problemet är ”kan”-et i den meningen.

Jag har inte tid att vänta och vågar inte chansa. Jag lämnade den verksamhet jag kunde utan och innan, för att göra verklighet av en vision utan någon trygghet alls. Förutom tryggheten i vetskapen om att följa mitt hjärtas röst och skallens innersta övertygelse.

Mitt jobb måste vara min passion, och min passion är att få göra lite skillnad, att tillföra värde till andra människor.

I år blir det ingen sommarsemester, allting stramas åt och åren av stabil privatekonomi är plötsligt historia. Men den här historien är början på något nytt och jag måste riskera det jag har för att bygga det jag ser framför mig: En värld med tro på positiv förändring, där vi alla gör vad vi kan.

Jag vet att jag kan driva företag. Jag kan garantera att jag gör ALLT varje minut för att vi ska lyckas. Till slut kommer vår ”tur”.

Ha en fin fredag!

%d bloggare gillar detta: