Bättre balans idag

plankan

För 18 år sedan hade jag en stark röst men ingenting att säga. Efter att ha ramlat av Robinsonplankan inför 4 miljoner (!!) tv-tittare och 35 000 besökare om dagen på min dåvarande blogg, handlade livet bara om att skrapa ihop spillrorna och försöka hålla näsan ovanför vattenytan. Ryktet och självbilden sämre än sämst. Att skapa något meningsfullt, kändes inte längre genomförbart. Trots att det varit min dröm sedan barnsben.

Från och med år 2000 har jag jobbat stenhårt. Både med mig själv, och som anställd och därefter företagsledare. Idag har jag något att säga, mycket att göra, och drömmar att realisera. Idag tror jag återigen att meningen med alltihopa är att dela med sig, och att både du och jag har förmågan att tillföra värde till andra. Jag når (ännu) inte ut till samma antal människor som då i tidiga 20-årsåldern – men kommunikationen speglar förhoppningsvis den jag verkligen är, och det vi vill uträtta med vårt företag. Det är jag glad för och den grunden är viktigare än några siffror i världen.

Därför startar jag en ny blogg, vid sidan av – eller snarare som del av – livet som entreprenör, med familj och kärlek och tankar som fyller hela skallen för jämnan.

Jag är tacksam för varje lärdom. Om du är en av dem som kämpar i blöt dy och tung motvind – ge aldrig upp på dig själv. Du har din kompass där inuti. Din tid kommer. No surrender! Låt oss följas åt en stund.

%d bloggare gillar detta: